Talvivarusteet hiihtoon, lasketteluun ja jäälajeihin Helsingin Pukinmäestä

Ovatko viimevuotiset luistimet tai monot jääneet pieniksi? Etsitkö uudenveroista suksipakettia? Sportti-Divari Helsingin Pukinmäessä myy laadukkaat talviurheiluvarusteet moniin talvilajeihin, kuten hiihtoon ja lasketteluun ja jääkiekkoon. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen talvivarusteiden valikoimaamme Helsingin Pukinmäkeen!

Yhteystiedot

Hiihtovälineet jokaiselle hiihtäjälle

Valikoimaamme kuuluvat sukset, sauvat, monot, siteet ja kokonaiset suksipaketit. Tarjolla on vaihtoehtoja erilaisiin hiihtotyyleihin ja eri tasoisille hiihtäjille. Suksivalikoimamme kattaa sekä lasten että aikuisten perinteiset sukset ja luistelusukset. Kannattaa kysellä myös retki- ja erikoissuksia! 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tällä hetkellä myynnissä olevista tuotteistamme tai tule käymään suoraan paikan päällä liikkeessämme! Palvelemme arkisin Pukinmäessä Helsingissä.

 

Tiloissamme toimii myös pyöräkorjaamo. Lue lisää ja tuo pyöräsi meille huoltoon!

Pyöräkorjaamo

Laadukkaat käytetyt lasketteluvälineet

Valikoimastamme löytyvät laadukkaat, lähes uudenveroiset välineet lumilautailuun ja lasketteluun. Myymme tuotteita kilpailukykyisin hinnoin, jotka perustuvat aina tapauskohtaisesti kunkin tuotteen laatuun ja kuntoon. Tarjolla on laaja valikoima vaihtoehtoja monenlaisille harrastajille aloittelijoista kokeneempiin konkareihin.

 

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin valikoimaamme! Voit myös ottaa etukäteen yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. 

Yhteystiedot

Luistimet ja muut jääkiekkotarvikkeet

Hiihto- ja lasketteluvarusteiden lisäksi saat meiltä myös tasokkaat välineet eri jäälajeihin. Talviurheilu sujuu mukavammin oikean kokoisilla luistimilla ja muilla sopivilla urheiluvarusteilla. Löydät kattavasta valikoimastamme muun muassa kauno-, peli- ja retkiluistimet sekä jääurheilussa tarvittavat suojavarusteet. Kiinnostuitko? Voit halutessasi soittaa etukäteen ja tiedustella, millaisia varusteita valikoimassamme on kulloinkin saatavilla.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Haluatko pienistä luistimista eroon? Pölyttyvätkö kalliilla ostamasi sukset turhaan nurkassa? Avullamme löydät niille uuden omistajan! Ostamme asiakkaidemme vanhoja välineitä. Voit ottaa yhteyttä etukäteen esimerkiksi puhelimitse ja kertoa tarkemmin, millaisia välineitä haluaisit meille myydä. Osto ja myynti tapahtuu joko käteisellä tai kortilla.